martes, 12 de octubre de 2010

Projecte Comenius: Euronews

Amb aquest projecte pretenem donar l’oportunitat als nostres alumnes de fer amics a Europa, aprendre sobre les altres cultures i llengües i millorar l’ús de les TIC.
La feina en comú serà la d’escriure dos diaris i un kit de supervivència lingüístic europeu, escrit inicialment en la llengua pròpia i després traduït a l’anglès, per tal de promoure l’aprenentatge primerenc de les llengües estrangeres. Per completar els diaris cada escola elaborarà un video d’un programa televisiu de notícies que es confrontarà i compartirà amb tots els alumnes, mestres, pares i la resta de la comunitat a través de les nostres pàgines web.
Els alumnes, fent els diaris, no només aprendran sobre periodisme, recerca, destreses literàries i digitals sinó que també desenvoluparan la seva creativitat i es faran conscients dels lectors dels diferents països europeus.
El diari serà informatiu i comptarà amb un ventall ample de característiques de la comunitat local, celebracions, esport, música, projectes, etc. de cada país. Produint el kit de supervivència els alumnes investigaran, escriuran i gravaran frases senzilles que permetin a les famílies, amics i a ells mateixos comunicar-se en viatjar per Europa.
Alumnes i mestres estaran connectats i s’intercanviaran les seves troballes, informacions i idees a través de cartes, mails, càmera web, pàgines web i eTwinning.

No hay comentarios:

Publicar un comentario